Hanpaşa Ortaokulu


Vizyon: Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz. Değişim mükemmele ulaşmada bize cesaret kazandırır. Geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder. Farkındayız ki... Biz eksikliklerimizin de farkındayız , farklıyız ve geçmişten gelen algıyı değiştirmek için VARIZ.

Misyon: Biz Hanpaşa İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri Milli Eğitimin temel ilkelerine bağlı olarak yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız. Hedefimiz, öğrencilerimizi ilgi, istidat ve yeteneklerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır. Teknoloji sürekli gelişmesi, öğrenilmesi gereken yeni beceriler gerektirmektedir. Bu nedenle okulumuzda her becerinin öğretimi değil bunların öğretiminde izlenecek yolun gösterilmesi amaçlanmıştır. Becerilerin işlem basamaklarının gerçekleştirilmesi için yine teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya çalışmaktayız. Çağdaşlığın, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak hem yaşamayı hem yaşatmayı hayat gayesi edinmiş insanlar yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: Ptesi-Salı-Çarş-Perş: 08:30-15.05 Cuma: 08:30-15:05
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz projeleri sürdürülmektedir.

Telefon - 02364122930

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hanpasaoo.meb.k12.tr

Adres - Hanpaşa Mahallesi Akhisar/MANİSA

Öğretmen :7
Öğrenci :35
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Dağlık ve eğimli bir alanda kurulu Hanpaşa Mahallesi, merkez ile Akköy, Karalık, Aşağıkışla ve Serkele olmak üzere 4 ayrı mevkiden oluşmaktadır. Mevkiler dağınık bir yerleşim biçiminde köy merkezine 5-10 km mesafededir. Nüfusu 1200 civarında olan köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.

Adres - Hanpaşa Mahallesi Akhisar/MANİSA

Ulaşım Akhisar ilçe merkezinden belediye otobüsü ile haftada bir gün ulaşım sağlanmaktadır. Sabah Akhisar´dan gidiş: 07.00, akşam Akhisar´a dönüş: 16.15 saatleri şeklindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır.